Halloj!

Ja, det har varit ganska dålig uppdatering de senaste dagarna här. I påsk har jag umgåts mycket med min familj och även med Andreas familj. Mina syskon bor inte i Köping, så när vi väl ses så vill jag verkligen umgås med dem så mycket sol möjligt. Så jag har verkligen passat på att umgås så mycket det bara har gått. 

Idag är det redan torsdag. Den här veckan blir väldigt kort på något vis. Andreas var ledig i måndags och i tisdags. I tisdags åkte vi till badhuset och badade på förmiddagen. Vi träffade även på Mia och hennes fina familj där. Det var jätteroligt att träffas en stund ❤️

Idag har jag haft en ganska tung dag. Jag känner att jag har kört på ett bra tag  nu kämpat på med allting. Så nu på kvällen var det nära att det brast för mig. Vissa dagar är dåliga. Ibland mår jag jättedåligt och kommer knappt upp ur sängen. Men andra dagar mår jag faktiskt bra också. 
Jag ska snart försöka sova tänkte jag. Jag ligger här i mörkret i sängen och skriver. Klockan är bara 21:30, men det ska bli så himla skönt att försöka sova och vila i några timmar iaf. Jag hoppas att morgondagen kommer bli en bra dag. 

Ta hand om er! 

Puss och kram ❤️